Dé specialist in Antwerpen!

Een Daikin-warmtepomp door Akrolux, dat is driedubbele winst

Drie keer winst? Leg me dat maar eens uit!

Driedubbele winst door het installeren van een warmtepomp? Absoluut! En dan hebben we het nog alleen maar over het apparaat zelf. Want ook de service van Akrolux levert u enkele stevige voordelen op.


Zo plaatsen, herstellen en onderhouden we uw warmtepomp tegen de beste voorwaarden. En voeren we alle werken uit volgens afspraak: stipt, eerlijk én met groot vakmanschap.


Ontdek de unieke Daikin Altherma Hoge Temperatuur, de slimme warmtepomp die uw reguliere verwarmingsketel vervangt en een indrukwekkend rendement haalt.


3 keer winst, dus? Volgt u gerust even mee.

Warmtepompwinst 1: comfort

Een warmtepomp is een ontzettend efficiënte manier om uw traditionele verwarming te vervangen. Met behulp van zonnewarmte kunt u zowel uw water- als uw verwarmingssysteem doeltreffend op temperatuur brengen. Zonder moeite en met een beperkte investering. En dat brengt ons meteen bij ons tweede punt…


Warmtepompwinst 2: budget

Wist u dat u met een Daikin-warmtepomp maar liefst 75% van uw verwarmingsenergie uit zonnewarmte haalt? Denk maar eens aan de besparing die dat oplevert. Weg met torenhoge mazout- of gasfacturen. Tijd voor goedkope maar doeltreffende verwarming.


Alles wat u nodig hebt om uw warmtepomp te laten functioneren, is elektriciteit. En dankzij het lage energieverbruik van de Daikin-warmtepompen, is zelfs dát amper te merken op uw teller.


Warmtepompwinst 3: duurzaamheid

Niet te vergeten: uw warmtepomp heeft geen enkele impact op het milieu. 100% duurzaam, 100% betrouwbaar. Gebruikt u ook nog eens groene stroom als voeding voor uw warmtepomp? Dan bent u

al helemaal een held van het milieu. En weet u comfort voor uw gezin feilloos te koppelen aan respect voor de natuur.


Hebt u vragen over onze service of over onze duurzame warmtepompen? Contacteer ons!